Japita Massage

Een weldaad voor lichaam & geest!

Van harte welkom bij Japita Massage!

Welkom op onze website

Een massagebehandeling is een verrijking van uw actieve leven. Het brengt u weer in balans en biedt rust en ontspanning. Andersom kan een massage ook een revitaliserende werking hebben en geeft het hernieuwde energie.


Welke massages bieden wij:

Ontspanningsmassage

 Deze weldadige massage herstelt de balans tussen lichaam en geest. Dit is de meest algemene vorm van massage. Hierin komen grepen van verschillende soorten massages terug. Gericht op aangename rust door strijkingen, drukking en lichte knedingen.

Hotstone massage

Deze heerlijke lichaamsbehandeling brengt u een totale ontspanning. De massage wordt uitgevoerd m et effleurages en warme lava stenen. Deze stenen slaan de warmte goed op en geleiden deze door het gehele lichaam. In samenwerking met de  warme olie waarmee u de massage krijgt geven zij u nieuw  energie.

Sportmassage

Dit is een stevige massage die d.m.v. drukkingen en knedingen de bloedsomloop stimuleert door het spierweefsel. 

Ayurvedische massage

Deze zachte, rustige massage activeert de lymfe en bloedsomloop en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De massage geeft uw hele lichaam een gevoel van ontspanning en en brengt uw lichaam in balans.

Indian head massage

In deze massage wordt een lichte druk uitgeoefend met handen en vingers. Samen met strijkingen en draaiende bewegingen voelt dit weldadig aan en zorgen voor ontspannen en vooral....genieten.

Balinese massage

De Balinese massage is een stevige massage afkomstig uit de acupressuur.  Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en helpt tegen stress, vermoeidheid en slapeloosheid.  Het is een stevige massage.

 

 


 De prijzen zijn:


30 minuten massage           30 euro

60 minuten massage           55 euro

90 minuten massage           75 euro

120 minuten massage         90 euro